11 Mayıs 2012 Cuma

MAVİ GÜNEŞ



Mısır'ın başkenti Kahire yakınlarındaki piramitlerin güvenlik kameraları, 14 Aralık 2006'da saat 16.47'ten başlayan garip bir olayı kaydetti.

Güneşin rengi, yaklaşık 15 dakika boyunca maviye döndü. Görüntüler daha sonra bir grup fizikçi tarafından incelendi. "Mavi güneş olayı" ile ilgili hazırladıkları raporda şu ifadeler yer aldı:

"Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen ve ilk kez belgelenmiş olan 'mavi güneş olayı', bugüne kadar sadece 5 kez yaşanmıştır. En son 'mavi güneş olayı' 1950'de İskoçya'nın Edinburg kentinde meydana geldi."

Ancak bilim adamları yazılı raporlarında, olaya neden olan etkenlere yer vermediler. Bugün de süren araştırmalarla ilgili bazı bilim adamları "mavi güneş olayının" havadaki kirliliğe bağlı olduğunu savunuyor. Ancak bir başka grup bilim adamı, da bu tezi "1950'lerde
bu denli bir hava kirliliği yoktu. Aynı oranda kirlilik yoksa, olay nasıl aynı şekilde gerçekleşebilir?" diyerek tartışmayı sürdürüyor.

Bu, sabah yazan bildiğimiz 9-10 gibi değil sabah ezanıyla veya daha erken anlamına geliyor öğlen yemeği yok yalnızca akşam yemeği var bu da hergün oruç gibi olduklarını gösteriyor ve iftarlar da yedikleride bir insanı ayakta tutamayacak kadar az hatta 26 haziran da yani yaz günü kahvaltı bile yapmamışlar 18 temmuzda ise akşam yemeği yememişler. Şu anda böyle birşey olsa insan metabolizması buna dayanamaz bayılırdık, şu günler ramazan iftar çok zor geliyor fakat onlar iftarda bile karınlarını doyuramıyorlardı. Herkes bilsin atasını, nasıl olduklarını görün. Kimseden de korkmayın dünyada kimin var böyle atası ki biz ondan korkalım ???

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder